Friday, 12 July 2013

Hasil Kerja

Entry kali ni share pasal kad hasil tangan yang xseberapa ni...ni first time buat...so agak bnyk kekurangan la kan...hihi...bese la budak baru nak belajar...weeeee

kad ni tuk member kazen yang bakal melangsungkan hari bahgia tak lama lagi...mula mula takut jugak la nak buat tuk orang lain ni..yela kot2 tak jadi ke orang tak berkenan ke apa ke...lain la kalau dah expert kan...hmm

Xpe...tak try tak tau..ye dok...hihi

ni lah hasil kad yang tak seberapa tu...

kad

nampak tak pic pengantin tu...comel kan comel kan...ha yang tu bukan buat sendiri tapi copy je..hiihi....banyak lagi yang comel2...boleh tengok kat SINI

4 comments :

  1. comel yg pic kartun tu...
    http://nadzirahamkar.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel kan...tpi nak bt xpndai..amik yg org punye je.. :)

      Delete
  2. Comel :) ada bakat ni. Pasni boleh buat kad kawen sendiri pulak. Hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jimat kan kos buat sendri kan...hihi

      Delete